Cand vorbim despre camasile barbatesti, de cele mai multe ori ne gandim la acele obiecte vestimentare simple, clasice, cu nasturi. Dar ce-ar fi daca tot mai multi barbati s-ar orienta si catre camasile cu butoni, care sunt extem de elegante si pot fi purtate cu succes in orice ocazie, fie ea business sau casual?

Butonii pentru camasile barbatesti au inceput tot mai mult sa castige teren astfel ca, in ultima perioada, aceste accesorii sunt in atentia celor care au un cuvant de spus in industria modei. Din acest motiv, camasile barbatesti care se preteaza acestor accesorii au inceput sa fie tot mai apreciate si mai cautate. Trebuie sa stiti ca butonii pentru camasile barbatesti nu se poarta, exclusiv, la tinutele business sau la ceremoniile importante. In functie de materialul din care sunt facuti si de culoare, ei pot deveni o pata interesanta in tinuta de zi cu zi. Este bine doar sa va informati inainte, sa stiti ce anume se potriveste unei ocazii sau alteia, pentru a evita sa transformati o tinuta OkĀ  intr-una care merita titulatura de Asa Nu.

Camasi barbati business pentru butoni 1024x637 Camasile barbatesti sunt puse in valoare de butoni moderni

Butonii negri sau sidef se potrivesc evenimentelor sobre

Pentru ca la accesorii importanta este intotdeauna calitatea si nu numarul lor, si in cazul butonilor pentru camasi este bine sa se mizeze pe acest aspect deoarece, in felul acesta, tinuta este pusa in valoare. Asadar, daca aveti nevoie de ceva interesant pentru un eveniment important, este bine sa alegeti butoni in nuante de alb, negru, argintiu, bronz, sidef. In aceste situatii este indicat sa se pastreze un aer sobru. La camasile business, spre exemplu, barbatii care vor sa accentueze outfitul pot sa aleaga butoni in mult mai multe nuante, sa experimenteze diferite forme si texturi astfel incat, cu siguranta, pana la urma vor gasi varianta optima, magnetul de complimente. Foarte multi barbati nu au luat in calcul, pana acum, aceasta varianta de a purta butoni dar, odata cu invazia acestor accesorii pe piata, si-au revizuit alegerile si nu au regretat. Plini de eleganta si rafinament, acest tip de accesorii pentru camasile barbatesti, si nu numai, poate deveni un aliat puternic in lupta impotriva nasturilor banali. Barbatii care poarta butoni la camasi dau impresia de siguranta de sine, au un aer sofisticat, par sa aiba lumea la picioare si nu se tem sa experimenteze tot ce este nou in materie de moda. Pentru ei, camasile barbatesti nu inseamna doar ceva banal, cu care te imbraci dimineata cand pleci la serviciu. Ei vad camasile ca pe un accesoriu perfect pentru butonii preferati, un as in maneca oricarui barbat care se respecta. Interesant, nu?

Comments are closed.

Post Navigation