Nu exista nunta fara mire si nici mire fara o camasa superba, de gala. Asadar, camasile barbatesti pentru evenimentele speciale cum ar fi o nunta trebuie sa beneficieze de o atentie speciala deoarece, intr-o fractiune de secunda, o fotografie care se vrea de poveste se poate transforma intr-o imagine de cosmar din cauza….camasii.

Se stie foarte bine ca la o nunta nu doar viitoarele doamne trebuie sa fie in centrul atentiei. Domnii sunt la fel de importanti si chiar daca, la prima vedere, alegerea tinutei lor ar parea extrem de usoara, lucrurile stau cu totul altfel. Nu vom vorbi aici despre importanta costumului, care trebuie sa fie de ocazie si nu un simplu costum business, nu vom aminti despre pantofii care trebuie sa fie impecabili si noi, vom lua in discutie doar camasile barbatesti, care schimba cu totul o tinuta, daca sunt alese cum trebuie.

Camasi mire Camasile barbatesti pentru nunta nu trebuie sa fie colorate

Gulerele camasii se aleg in functie de fizionomia barbatului

Camasile barbatesti sunt un obiect vestimentar extrem de important in tinuta mirelui si primul lucru care trebuie luat in considerare este culoarea. Nu renuntati la alb sau la alte cateva culori deschise, sub nicio forma. Ma rog, exista cateva situatii in care se poate face exceptie, dar in mare parte a situatiilor, albul, cremul sau rozul pal raman la putere in cazul camasilor barbatesti pentru nunta. Bineinteles, veti spune, ce facem cu acele mirese care-si doresc nunti nonconformiste, originale, pline de culoare? Acelor miri nu le putem impune camasi albe, nu-i asa? Nu, daca sunt alese cum trebuie, daca au materiale de calitate, camasile barbatesti in culori tari, la nunti, pot fi chiar interesante.

Camasa mire cu papion Camasile barbatesti pentru nunta nu trebuie sa fie colorate

Daca la culoare mai sunt exceptii, nu acelasi lucru se poate spune despre gulerul camasilor barbatesti, care este decisiv atunci cand se alege acest obiect vestimentar. Chiar daca viitoarei mirese ii place la nebunie o camasa pe care si-ar dori-o pentru alesul inimii sale, daca aceasta nu se potriveste conformatiei si fizionomiei barbatului, atunci trebuie cautata alta. Astfel, dragi viitoare mirese, inainte de a cumpara o camasa barbateasca pentru viitorii soti, tineti cont de cateva detalii extrem de importante.

Daca El are fata ovala, rotunda sau patratoasa, gatul scurt si gros, atunci este bine sa luati in calcul varianta unor gulere drepte, asa numitele straight collar, la un nasture, nu foarte înalte și cu varfurile ascutite, apropiate si orientate in jos care se potrivesc cu cravate subtiri cu nod alungit. O asemenea forma a gulerului nu va da impresia de masivitate. Daca viitorul mire are fata alungita sau in forma de romb si gatul subtire si lung, atunci cel mai potrivit guler este cel deschis, sau spread collar, cum i se mai spune, la doi-trei nasturi, cu deschiderea mai mare decat la gulerul drept, inalte si cu varfurile departate si orientate spre lateral. Daca in cazul primului tip de guler se potrivea cravata subtire, aici isi gaseste locul si una mai groasa. Odata inarmate cu aceste informatii, va dorim casa de piatra si fotografii….reusite!

Comments are closed.

Post Navigation